Ventilation och fuktsanering

 

Ventilation, fukt- och mögelsanering av fastigheter

Vi kommer ut till dig och gör en besiktning/fuktmätning av din fastighet eller skada.  Vi förslår därefter åtgärder och lämnar offert.

 

 

Klicka på symbolerna nedan för att läsa mer om:

 

Mögel på vind

Mögel i krypgrund

Dålig ventilation

Ofta förkyld

Investera i bättre inomhusklimat nu

FMT AB har länge arbetat med fuktrelaterade skador i fastigheter och vi specialicerar oss på ventilation, fuktskador och mögelsanering. Sedan 2016 samarbetar vi med Trygghetsvakten som certifierad installatör av deras produkter för avfuktning av vind och krypgrund. Vi är också återförsäljare och installatörer av Airmove som tillhandahåller ventilation för självdragshus. Med andra ord så ser vi till att miljön i ert hus är så bra som möjligt. Kontakta oss nu för kostnadsfri rådgivning.

TrygghetsVakten
En serie avfuktare framtagna för att skydda huset från fukt, lukt, mögel och radon. Oavsett om det är en avfuktare för vind eller krypgrund har vi de tryggaste lösningarna för er.
Airmove
Flytta luft och förbättra inomhusklimatet på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Med Airmove 2.0 och 3.0 skapar du förutsättningar för ett billigare, trevligare, hälsosammare och miljömässigt bättre boende.