Ventilation för friska hus och friska människor

Airmoves ventilationssystem förbättrar vi inomhusklimatet på ett effektivt sätt utan kostnads- och tidseffektivt sätt utan stora ingrepp i huset. Med bättre ventilation skapar ni förutsättningar för ett billigare, hälsosammare och miljömässigt bättre boende. Koncentrationssvårigheter, huvudvärk och allergier är symtom som ofta uppstår i dåligt ventilerade hus. Vi säkerställer att inomhusklimatet i ert hus är bra sommar som vinter med hjälp av våra ventilationssystem. Speciellt hus med övervåning och exempelvis en braskamin har ofta en ojämn temeratur. Med fläkten Airmove cirkulerar vi luften mellan våningsplanen och skapar en jämn temperatur vilket leder till minskad energiförbrukning.

 

 

Har du koll på ventilationen i ditt hus?

 

I många hus med självdragsventilation är ventilationen på tok för dålig. Detta gör att både du och ditt hus mår dåligt. Vi på AIRMOVE utför en kostnadsfri genomgång av ventilationen i ditt hus.

Kostnadsfri ”Hur mår ditt hus besiktning”

 

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där vi går igenom ventilationen i ditt hus. Vi mäter Co2-halten och ger råd och rekommendationer. Vid problem lämnar vi förslag och offert på lösning.